Najveći korisnici naših usluga su tvrtke u financijskom sektoru u koje spadaju neke od najvećih banaka, osiguravateljskih društava i državnih financijskih institucija u Republici Hrvatskoj.

Financijski sektor je jedan od najzahtjevnijih sektora gospodarstva po pitanju sigurnosti, pouzdanosti, performansi i kontrole tehnologija koje koriste, tako da je iskustvo i znanje koje smo stekli radom s takvim tvrtkama od neprocjenjive važnosti u našoj suradnji s tvrtkama iz ostalih grana gospodarstva. Podatkovni centar Križ je izniman izvozni proizvod , stoga očekujemo suradnju sa čitavim nizom poslovnih subjekata iz regije.

Iskustvo i znanje dobiveno u takvom obliku suradnje nam omogućava stalno praćenje i analiziranje ključnih pokazatelja poslovanja naših korisnika i kontinuirano predlaganje unapređenja njihovih IT sustava u svrhu bolje podrške poslovanju.
Nastojimo da naša tvrtka bude prepoznatljiva kroz poboljšanje poslovanja naših korisnika, a najrelevantniji pokazatelj dobro obavljenog posla je zadovoljstvo korisnika.